Esküvők

Igen, akarom….

…Elképzelte már esküvőjét? Egy szép vidéki környezetet képzelt el, virágzó, zöld növényekkel, fákkal, ahol a tavon megcsillan a sugárzó nap fénye? Budapest lenne a legpraktikusabb helyszín a rokonság miatt?

Képzelje el: egy ilyen impozáns környezetben áll az ajtó mögött. Már látja, hogy jövendőbeli férje ott várja, a boldogságkapu alatt. És végre itt a nagy belépő ideje. Álmai ruhájában kilép az ajtón, hogy egy intim szertartással, romantikus környezetben, családja és barátai körében megkezdje élete egy új, csodálatos szakaszát.

A mediterrán stílusú, napsütötte teraszokkal és gondosan karban tartott, csodálatos kerttel rendelkező Hotel Stáció mindezt biztosítani tudja Önnek. Csapatunk gondoskodik esküvőjéről akár a legkisebb részletekig. Szállodánk tökéletes esküvői helyszín, különösen, ha olyan romantikus esküvőre vágyik, ahol minden megtalálható egy helyen. A vendégfogadás, az esküvői ceremónia, a vacsora, a lagzi és az éjszakai pihenés itt mind lehetséges egy tető alatt. A Stáció egy minden igényt kielégítő környezetet tud biztosítani esküvőjük lebonyolításához, amelyhez vendégszeretet, kiváló szakértelem, és tapasztalat párosul! Esküvői ajánlatunkat az alábbiakban találja:

Általános esküvői ajánlat 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletekre lenne kíváncsi, kérjük lépjen kapcsolatba Étteremvezetőnkkel, Feyér Emesével az alábbi elérhetőségeken:

A helyszín

Csodálatosan szép mediterrán házunk különlegessége a belső tó, amely tavasztól őszig vagy akár este kivilágítva igazán romantikussá teszi a helyszínt.

A helyszínről rövid ízelítőt adhat néhány, a szállodánkban megtartott esküvőről készült igazán látványos videó:

Tami és Csaba esküvője

Szolgáltató partnereink

 
Frézia Dekoráció és Virágüzlet
 
Hűség Szalon
Esküvői és alkalmiruha kölcsönző
 
Páratlan Cukrászda
 
 Limousine szolgáltatás
 
 Serenity Team
esküvői fotó-és videó
www.serenityteam.hu