Esküvők

Igen, akarom….

…Elképzelte már esküvőjét? Egy szép vidéki környezetet képzelt el, virágzó, zöld növényekkel, fákkal, ahol a tavon megcsillan a sugárzó nap fénye? Budapest lenne a legpraktikusabb helyszín a rokonság miatt?

Képzelje el: egy ilyen impozáns környezetben áll az ajtó mögött. Már látja, hogy jövendőbeli férje ott várja, a boldogságkapu alatt. És végre itt a nagy belépő ideje. Álmai ruhájában kilép az ajtón, hogy egy intim szertartással, romantikus környezetben, családja és barátai körében megkezdje élete egy új, csodálatos szakaszát.

A mediterrán stílusú, napsütötte teraszokkal és gondosan karban tartott, csodálatos kerttel rendelkező Hotel Stáció mindezt biztosítani tudja Önnek. Csapatunk gondoskodik esküvőjéről akár a legkisebb részletekig. Szállodánk tökéletes esküvői helyszín, különösen, ha olyan romantikus esküvőre vágyik, ahol minden megtalálható egy helyen. A vendégfogadás, az esküvői ceremónia, a vacsora, a lagzi és az éjszakai pihenés itt mind lehetséges egy tető alatt. A Stáció egy minden igényt kielégítő környezetet tud biztosítani esküvőjük lebonyolításához, amelyhez vendégszeretet, kiváló szakértelem, és tapasztalat párosul! 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletekre lenne kíváncsi, kérjük lépjen kapcsolatba Étteremvezetőnkkel, Szabó Richárddal az alábbi elérhetőségeken:

A helyszín

Csodálatosan szép mediterrán házunk különlegessége a belső tó, amely tavasztól őszig vagy akár este kivilágítva igazán romantikussá teszi a helyszínt.

A helyszínről rövid ízelítőt adhat néhány, a szállodánkban megtartott esküvőről készült igazán látványos videó:

Eszter és Zsolt esküvője

Tami és Csaba esküvője

Szolgáltató partnereink

 
Frézia Dekoráció és Virágüzlet
 
Hűség Szalon
Esküvői és alkalmiruha kölcsönző
 
Páratlan Cukrászda
 
 Limousine szolgáltatás
 
 Serenity Team
esküvői videó
www.serenityteam.hu